Prvo program pa poseta

imageDirektor Poleta zvanično pozvao predsednika GODS-a Slobodana Pavlovića da poseti Polet i pijace. Poziv najverovatnije dolazi nakon što je Pavlović na konferenciji za novinare govorio o Poletu. Pavlović pre posete traži program poslovanja.

Odbornik i predsednik demokrata u valjevu slobodan Pavlović na konferenciji za novinare rekao je da postoji niz neodgovorenih pitanja u slučaju JKP Polet i dodao da je nedopustivo da nema programa poslovanja JKP Polet koje je strateško preduzeće grada.
Pavlović je do sada jedini koji se izjasnio po pitanju slučaja Poleta što je očito bio povod za zvaničan poziv koji mu je uputio direktor Ljubinko Andrić.
„Pozivamo Vas da kao odbornik Skupštine grada Valjeva i predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Valjevo, posetite JKP „Polet“ Valjevo dana 8 i 9 februara 2017.god. i budete gosti JKP „Polet“ i direktora Ljubinka Andrića.Tom priklikom zajedno ćemo obići pijace, porazgovarati sa zakupcima tezgi i lokala, kako bi bili upoznati sa realnim stanjem na pijacama, problemima u radu pijaca i radu direktora JKP „Polet“ Ljubinka Andrića.
S poštovanjem.JKP „POLET“ VALJEVO V.D.Direktor, Ljubinko Andrić dipl.pravnik“
Za Vamediu, Pavlović kaže: „Nemam ništa protiv posete rado ću se odazvati, ali tek nakon što dobijem i pročitam program poslovanja koji je osnov rada svakog preduzeća. Tek kada utvrdimo realne činjenice, nikakva problem nije da posetim pijace i zvanično koje inače posećujem kao gradjanin“.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.