Pisao Vučiću kao četnički major

imageDirektor Poleta Ljubinko Andrić potpisujući se kao četnički major uputio je pismo premijeru Vučiću u kom od njega traži da se kandiduje za predsednika RS. Andrić navodi i da pismo upućuje u ime valjevskih domaćina, ali i četnika.

Pod naslovom „Pismo za medije“ , direktor Poleta Ljubinko Andrić obavestio je valjevske medije da se obratio premijeru Vučiću. Pismomedijima prenosimo u celosti:
 „PISMO ZA MEDIJE
   Dana 30. januara 2017.god. Gospodin Ljubinko Andrić je u ime domaćina našeg kraja, valjevskih četnika i u svoje lično ime pozvao predsednika vlade  Srbije  Gospodina Aleksandra Vučića da se prihvati  kandidature za predsednika Republike Srbije i svojom pobedom osigura dalji napredak naše zemlje i opšte stabilnosti u regionu.
 Pismo Vam dostavljam u celini
PISMO ZA KABINET PREDSEDNIKA VLADE ILI SNS-a
Poštovani Gospodine Vučiću,
U ime vrednih domaćina našeg kraja, valjevskih četnika i u svoje lično ime, pozivam Vas da se prihvatite kandidature za predsednika Republike Srbije i svojom pobedom osigurate dalji napredak naše zemlje i opšte stabilnosti u regionu.
    U uverenju da će naše podrške doprineti pobedi reforme koje ste kao predesnik vlade Srbije započeli, srdačno Vas pozdravljam.

     Ljubinko Andrić, četnički major
30. januara 2017..god. u Valjevu”
Ostaje samo pitanje , Andriću , šta je sledeće?
Vamedia

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.