VK Valjevo- VK Šabac

imageČetvrtfinale Kupa Srbije u vaterpolu biće održano u nedelju, 3. decembar, 18 časova, SRC Petnica

Pored uspeha koje Valjevo niže kroz takmičenje u Prvoj A ligi Srbije, gde trenutno zauzima visoku, treću poziciju, ovaj klub fantastične rezultate, takođe kao debitant, postiže u još jednom elitnom državnom takmičenju. Pre nekoliko dana valjevska publika prisustvovala je jednoj od najzanimljivijih vaterpolo utakmica, ikada odigranih na bazenu u Petnici. Valjevci su tada „na penale“ pobedili Nišlije i plasirali se u samu završnicu Kupa Srbije. Potom su se, od najboljih 8 srpskih ekipa, žrebom izvlačili parovi za utakmice četvrtine finala. VK Valjevo je u konkurenciji Partizana, Crvene Zvezde, Vojvodine i Šapca, kao mogućih protivnika, izvuklo, za javnost najmanje zvučno ime- Vaterpolo klub Šabac.
Ipak, rival koji izlazi na megdan našim momcima nije za potcenjivannje. Šabac je protekle sezone kroz takmičenje u Prvoj A ligi izborio učešće u Regionalnoj A2 ligi u kojoj se trenutno nadmeće sa klubovima iz zemalja bivše Jugoslavije. Ova činjenica upućuje na to da je tim Šapca sačinjen od iskusnih i zrelih igrača koji znaju da pobeđuju u velikim utakmicama. Nasuprot njima stoje vaterpolisti Valjeva, mladi, borbeni i željni dokazivanja. Oni će u Petnici, na svom bazenu i pred svojom publikom, pokušati da ponovo naprave senzaciju i ispišu još jednu svetlu stranicu u istoriji svog grada, Valjeva. Zadatak koji pred njima stoji biće najteži do sada.
Stoga,
Vaterpolo klub Valjevo poziva sve Valjevce, one koji se osećaju Valjevcima, sve druge ljude koji vole sport i vrednosti koje on sa sobom nosi, da u nedelju 3. decembra, od 18 časova budu na tribinama bazena SRC Petnica.
Sa svojim porodicama i prijateljima uživajte u vrhunskom vaterpolu i, kao do sada, budite naš igrač više!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.