Superiorne odbojkašice Srbijanke

imagePionirke ŽOK Srbijanka014 prethodna tri dana su učestvovale na tradicionalnom pionirskom Novogodišnjem festivalu odbojke u Novom Sadu koje je održano po sedmi put.

Posle tri dana takmičenja, odigranih devet utakmica i sa skorom od sedam pobeda i dva poraza devojčice Srbijanke014 su se popele na najviši stepenik postolja od 19 ekipa koliko je ukupno učestvovalo na tunriru.
Poslednjeg dana takmičenja u polufinalu i finalu Valjevke su bile više nego superiorne, nisu dopustile protivnicama da pridju ni blizu, maksimalnim rezultatima 2:0 pobedile su ekipe ŽOK Spartaka iz Subotice a onda u finalu ekipu OK Sterije(Beograd).
Nagrada za najboljeg igrača turnira takodje je otišla za Valjevo, a dobila je mlada i perspektivna Ivana Jerinić koja je na pravi način kroz ceo turnir vodila svoju ekipu ka zacrtanom cilju.
Za Srbijanku014 na ovom turniru su nastupale: Milica Živković(kapiten), Maša Djedović(lib1), Kristina Milutinović(lib2), Andjela Matković, Dunja Djurdjević, Jana Stevanović, Marija Jović, Kaća Babović, Ivana Jerinić, Andjela Lakićević, Jelena Novokmet, Marija Doksas, Kristina Simović, trener Radovan Stojanović
Ovim putem moramo da se zahvalimo prijateljima koji su pomogli učešće na ovom turniru, to su butik Fashion Sky i jos nekim ljudima iz Vojvodine koji su takodje donirali sredstva kao i roditeljima.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.