Skener stiže, a zaokreti u poslovanju tek nakon sagledavanja stanja

imageMaterijalna situacija u Opštoj bolnici nije najbolja, ali je to i prvi zadatak novog rukovodstva da tu činjenicu izmeni, rekao je novinarima direktor Opšte bolnice Valjevo dr Zoran Djurić.

Govoreći o prvm utiscima na novom radnom mestu direktora Bolnice dr Zoran Djurić kaže da materijalno stanje nije najbolje. „ Pa to je negde opšte poznata činjenica , ali na nama je da se potrudimo da to popravimo. Nadam se da će i Grad , a tako i gradjani pomoći da od ove Bolnice koja i naša u stvari , napravimo jedno bolje mesto. Dobili smo neke najave od ministarstva, ali podrškla ministarstva se ogleda u delima pa ćemo videti, neka obećanja postoje , ja se nadam da će biti ispunjena i tu pre svega mislim na neophodnu opremu za Bolnicu“, kaže Djurić.
Shodno nabavci nove opreme, Bolnica mora razmišljati i o poravci postojeće , već dugo u Bolnici ne radi skener i po rečima dr Djurića i taj problem bi uskoro mogao biti rešen. „ Još nije prošao žalbeni rok na izbor ponudjača i kada se taj rok završi , ako se niko ne bude žalio može se desiti da do kraja godiine ili do kraja janura novi skener stigne u Valjevo“, kaže Djurić.

Djurić, koji je od skora direktor Bolnice, kaže da se uvek nešto može promeniti da bi bilo bolje , ali i da bi se bilo šta menjalo najpre mora biti poznata celokupna situacija .“ Uvek se može menjati na bolje i sigurno da ću se potruditi da tako bude . Sad je još preuranjeno da govorimo o nekim zaokretima ili velikim rezovima recimo. Potrebno je najpre da sagledamo sve segmente rada da se upoznamo sa svim stvarima u Bolnici i tada je moguće tako nešto i uraditi , a i najaviti“, rekao je Djurić i dodao da će kad za to dodje vreme biti održana i obuhvatnija konferencija za novinare.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.