Glišić: Nedopustive i neprihvatljive izjave odbornika Rankovića

imagePredsednik IO SNS-a Darko Glišić u izjavi za Vamediu potvrdio da su iznete uvrede za skupštinskom govornicom na račun valjevskih medija isključivi stav odbornika Aleksandra  Rankovića , a ne stav Srpske napredne stranke i od takvog stava se SNS ogradjuje. Glišić kaže da ocena rada gradonačelnika i svih funkcionera kojima je SNS pružila mogućnost da upravljaju gradom mora postojati.

U razgovoru za Vamediu nakon iznetih uvreda na račun valjevskih novinara i medija za skupštinskom govornicom od strane odbornika SNS-a Aleksandra Rankovića , predsednik IO SNS-a Darko Glišić kaže : „ Stav koji je izneo odbornik Ranković je nedopustiv i neprihvatljiv i SNS se ogradjuje od takvog stava prema novinarima i medijima. Sve što je izneo predstavlja njegov lični stav , a nikako stav stranke i on će morati da snosi odgovornost za izrečeno“.

Glišić u daljem razgovoru kaže da su nedopustive slične izjave bilo kog lica iz vlasti prema novinarima i da za njima nema potrebe , kako kaže, to nije dobar način komunikacije, a svako ko je takve neprimerene izjave davao moraće da snosi odgovornost .

Kako se medju onima koji vredjaju i diskirminišu novinare našao i gradonačelnik Valjeva Slobodna Gvozdenović , Glišić kaže da nikome pa ni gradonačelniku funkcija ne može omogućiti vredjanje bilo koga . Provera rada očekuje svakog funkcionera SNS-a pa i gradonačelnika Valjeva i njegove saradnike, najavljuje Glišić. .

„ Naravno da ćemo kontrolisati sve odbore i sve funkcionere koji su dobili mandat od Srpske napredne stranke da vode svoj grad ili opštinu. Do Nove godine ćemo napraviti jedan presek tog rada i videti koliko je ko postigao. Možda rezultati kad je Valjevo u pitanju nisu zavidni za ovih sto dana , ali zato ćemo taj rok malo produžiti i već za Novu godinu biće šest meseci kada ćemo moći da na osnovu rada damo ocenu svima pa i gradonačelniku Valjeva Gvozdenoviću“, objašnjava Glišić.
On dodaje da se prilikom ocenjivanja neće uzimati u obzir napisi u medijima ili aaverzija pojedinih medija , ako postoji averzija već će se ceniti isključivo konkretni rezultati .
„ Videćemo koliko je uradjeno na polju infrastrukture, koliko ulica koliko kanalizacije , rasvete , koliko je novih radnih mesta otvoreno , koliko je projekata realizovano . To su sve stvari koje su relevantni pokazatelji rada“, objašnjava Glišić.     

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.