Festival kao brend Divčibara

imageUdruženje gradjana „Divčibare“ u cilju afirmacije ove nama najbliže planine pokrenuće novi muzički festival pod nazivom „MMF“. Festival će biti održan 20. avgusta .

Promocija Divčibara koja je godinama izostajala i izgubljena „trka“ sa nekim drugim turistićkim centrima konačno bi ponovo mogla uzeti maha. Nova manifestacija rezultat je rada Udruženja Divčibare i biće to kombinacija različitih sadržaja. „ Taj festival nosi naziv Mountain music festival odnosno skraćeno MMF i biće održan 20. avgusta u kampu Breza. Pored muzike koja jeste glavni sadržaj ima i mnoge druge sadržaje kao što su avantura park, joga livadica , gadjanje sa lukom i strelom , posebno je tu i gastronomski deo, ali i astronmska posmatranja“, kaže Andrija Marjanović jedan od organizatora.
Organizatori navode da je ceo festival organizovan tako da odgovara uslovima i zahtevima planine , a sve će startovati 20. avgusta u podne i trajati do 21h . „ Posebno imamo sadržaje za roditelje sa decom i za starije sugradjane . Mi želimo da festival bude spontan bez velike gužve i prašine i da svako može da pronadje svoje mesto u njemu kako bi sam festival postao prepoznatljiv brend Divčibara“, kaže Marjanović. Cilj ovog Udruženja jeste promocija Divčibara  van Valjeva pa se spravom nadaju da će u korak sa njima i ostali segmenti turist6ičke ponude Divčibara biti unapredjeni.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.