Vredna donacija “Vidraku”

imageValjevski “Vidrak” dobio je donaciju od Italijanske razvojne agencije u visini od blizu 800 000 evra. Ova sredstva će namenski biti iskorišćena za kupovinu potrebnih kamiona I kontejnera.

Na 3. sednici Nadzornog odbora Italijanske razvojne agencije, kojom je predsedavala Ana Zambrano, doneta je odluka o donaciji JKP ,,Vidrak” vredna 791000 evra.
”Italijanska razvojna agencija je opredelila 7.5 miliona evra za projekte u Srbiji i JKP ,,Vidrak” je dodeljena ova vredna donacija koja se sastoji od tri kamiona smećara od 16 metara kubnih, jedan od 22 metra kubna i jedan autopodizač, kao i kontejneri, posude za reciklažu i hiljadu kanti od 120 litara za domaćinstva. Ukupna vrednost donacije je 791 hiljada evra i s obzirom da smo mi u toku postupka nabavke mini utovarivača, i hidraulične platforme za rad na visini, nakon ovoga “Vidrak” će biti jedno od najbolje opremljenih komunalnih preduzeća u Srbiji”,izjavio je direktor Đorđe Milanović.

image    Nakon donošenja odluke i pripreme konkursne dokumentacije, očekuje se u narednim danima raspisivanje javne nabavke, a potpisivanje ugovora je planirano za drugu polovinu septembra, dok bi vozila trebalo da budu isporučena u decembru.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.