Pokret socijalista o Pokretu Dosta je bilo

imageSaopštenjem za javnost oglasio se Pokret Socijalista Gradski odbor u Valjevu. Saopštenje ovog pokreta objavljujemo u celosti:

"Danas više nije bitno ko je koja stranka, već ko je koja strana. Pokret ” Dosta je bilo Saša Radulović”, i u Valjevu, shodno ponašanju lidera tog Pokreta, nekrunisanog kralja stečaja, sve očajnijeg što celokupna istina o njegovoj kriminalnoj prošlosti izašla u javnost, nastavlja sa podukama i beskrupuloznim vređanjem političkih protivnika i na lokalnim nivoima.

”Naša strana” nikada nije ustuknula ni pred jednom pretnjom, pa će i ovoga puta istrajati u političkoj borbi da građani Srbije dobiju odgovore na pitanja koja mesecima Pokret socijalista postavlja upravo baš tom Saši Raduloviću.

Da li je i u Valjevu oproban manir Pokreta bivših ministara – Crtanja meta na čelima ljudi, a njihovih političkih neistomišljenika, prešao u redovnu praksu? Ili će i oni ovde na lokalu, kao i Saša Radulović postati imuni na sve kada im se, kao do nedavno njemu, uhlebe svi saradnici, prijatelji i kumovi u kabinete vlasti, ma to bilo i na lokalnom nivou?

Da li će i njima, ovde u Valjevu, tada prestati da smetaju napadi na opozicione političare, a izgubiće moć govora u rasvetljavanju medijskog mraka u Srbiji?

A što se tiče samovolje – pa na tome ste vi, iz Pokreta bivših ministara i nekrunisanog kralja satečaja, doktorirali.

Jadna je to logika kojom se pokreću unutar Pokreta bivših ministara.

Gradski odbor PS Valjevo"

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.