Pešadijska gađanja u julu

imageIz jedinice Vojne pošte Valjevo obaveštavaju građane da je u toku pešadijsko gađanje na poligonu strelišta „Sedlari“.Gađanje će se izvoditi svakog radnog dana do 28. jula 2016. godine od 7 do 23 časa, izuzev 15, 16, 17, 18, 22, 23. i 24. jula.

U toku izvođenja gađanja zabranjeno je kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega na deonici puta Male Bobije – Bobije – kota 430 (raskrsnica puteva: Lelić-Strmna Gora – Sedlari). U vreme izvođenja gađanja biće postavljeno obezbeđenje i neće se dozvoljavati saobraćaj na navedenoj deonici puta. Za lica i stoku koja se u navedenom vremenu nađu u opasnom području neće se davati odšteta.
Početak i završetak gađanja označiće se sirenom i to sa tri duga zvučna signala. Završetak gađanja označiće se skidanjem crvenih barjaka i povlačenjem stražara.
Najstrože je zabranjeno svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih zrna i njihovih delova, jer je to opasno po život. Pri nailasku na takva zrna, svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije.
Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih zrna i njihovih delova. Svako lice koje pretrpi materijalnu štetu zbog pogodaka, treba da dostavi odmah svoju prijavu Vojnoj pošti 9845 Valjevo, a najkasnije tri dana po realizaciji gađanja. Prijave posle tog roka neće se uzimati u obzir, navodi se u obaveštenju Vojne pošte Valjevo.

Odsek za informisanje i protokol
Grad Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.