Kiša u četvrtak

      Нема коментара на Kiša u četvrtak

imageTropski dani u Valjevu poslednjih desetak dana podsetili su nas da je leto uveliko u našem gradu . Maksimalna temperatura od 30 do 35°C.Kiša u naše krajeve, po najavi meteorologa stiže u četvrtak.

U utorak sunčano i tropski toplo, samo se posle podne u planinskim predelima na jugozapadu očekuje lokalni razvoj oblačnosti, a ponegde i ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. U košavskom području duvaće umeren do jak jugoistočni vetar.Maksimalna temperatura biće od 32 do 37°C.
I u sredu sunčano i tropski toplo. Maksimalna temperatura od 33 do 38°C. Posle podne i uveče na severu naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a ponegde i sa grmljavinskim nepogodama.
U četvrtak će se ovo pogoršanje vremena širiti tokom dana i prema ostalim predelima Srbije i doneti kišu, pljuskove sa grmljavinu, jak seveozapadni vetar i osetniji pad temperature. Maksimalna temperatura kretaće se od 23°C na severozapadu do 37°C na jugoistoku Srbije, gde će osveženje stići najkasnije, odnosno krajem dana. U petak i za vikend u svim predelima osetno svežije, a maksimalne temperature biće niže i za 15 stepeni u odnosu na najtopliji deo tokom sredine sedmice. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.