Valjevo deo karavana „Moja Srbija“

imageTuristicka organizacija Srbije je pokrenula promotivnu kampanju namenjenu domacem trzistu u kojoj se predstavlja turisticka ponuda nase zemlje I pozivaju domaci gosti da svoj odmor provedu u svojoj zemlji.Valjevo je u petak domaćin karavana.

Karavan „Moja Srbija“ se sastoji od predstavnika 14 najvecih gradova medju kojima je I Valjevo. Tokom juna I jula meseca u 14 gradova Srbije bice predstavljena turisticka ponuda Srbije.

Turisticka organizacija Valjevo proteklog vikenda je gostovala u Uzicu I Novom Pazaru. U narednom periodu Valjevo ce biti gost u Zajecaru, Nisu, Vranju, Pozarevcu, Kragujevcu, Cacku, Novom Sadu, Zrenjaninu, Somboru. Promotivna kampanja se zavrsava u Beogradu.

U petak, 24.juna, Valjevo je domacin ovog karavana. Tog dana ugosticemo predstavnike 13 gradova I Turisticke organizacije Srbije. Takodje, u nasem gradu turisticku ponudu predstavice I okolne opstine Lajkovac, Mionica, Ljig, Lazarevac, Osecina, Krupanj, Ljubovija, Ub.

Ceo karavan „Moja Srbija“ prati TV emisija „Srbija koju volim“, „Knjiga utisaka“, TV emisija „Zikina sarenica“, kao I lokalna predstavnistva RTS-a. Takodje, bice medijski promovisan I od strane TOS-a.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.