Prvi “Valjevski dani lepote”

imageKlub “Ars Nova” i Modna agencija “Novo lice” od četvrtka 9. juna do nedelje 12. juna organizuju premijernu manifestaciju “Valjevski dani lepote”, koja je odobrena na ovogodišnjem konkursu Grada Valjeva za privredno-turističke manifestacije.

Osnovni cilj “Valjevskih dana lepote” jeste promocija i afirmacija sektora zanatskih usluga našeg grada, usmerenih ka modi i lepoti: modnih kreatora i modnih galerija, frizerskih radnji i kozmetičkih salona, pa je program manifestacije upravo koncipiran da svako veče bude posvećeno jednoj od ovih delatnosti.
Mesto dešavanja je plato Centra za kulturu (u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova – Art Hol), a vreme održavanja u terminima od 19 do 22 časa, po sledećem rasporedu:
Četvrtak 09.6. od 20 sati: Veče modnih kreatora i galerija
Petak 10.6. od 19 sati: Veče frizera
Subota 11.6. od 19 sati: Veče šminkera
Finale manifestacije je u nedelju 12. juna od 20 časova, kada će biti održan nacionalni Izbor za Miss Model Srbije za 2016. godinu. Učesnice su devojke iz cele Srbije, a pobednice u tri kategorije predstavljaće našu zemlju na ovogodišnjim međunarodnim takmičenjima lepote u Kini, Gruziji i Bugarskoj.
Upravo devojke koje su učesnice ovog finalnog izbora, ujedno su i modeli koje će na “Valjevskim danima lepote” nositi kreacije valjevskih kreatora i na kojima će valjevski frizeri i šminkeri pokazati svoju kreativnost i znanje.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.