Četiri godine u Direkciji

imageU gradu je otvoreno nekoliko gradilišta i ti radovi biće završeni u skorije vreme . Odlazeći sa pozicije direktora Direkcije za urbanizam Dragan Jeremić novinarima rekao da je najveći broj projekata koje je pre četiri godine planirao da realizuje na mestu direktora zapravo već završen..

„Očekujem da za naredne četiri godine neko ostvari i bolji rezultat ako može , i da kad podvuče crtu kao što sam ja sada uradio napravimo poredjenje svega što je uradjeno“, rekao je Jeremić novinarima pojašnjavajući da je verifikacijom njegovog odborničkog mandata praktično prestala njegova direktorska dužnost .

image „ Pri kraju je park Peti puk, postavljanje veštačke stene na Pećini, Karadjordjeva je započeta , radimo teren na Poparama, Duple trake i ima toga još što je u toku i biće brzo završeno“, rekao je Jeremić.
Na pitanje Vamedie koji je to najvažniji projekat koji je po njemu realizovan u protekle četiri godine jeremić kaže da je bilo dosta važnih projekata.“ Mi nismo bili u prilici da kažemo e sad ćemo da odvojimo 500 miliona za ovaj projekat samo, nego kad sam došao u direkciju stanje je bilo haotično i trebalo je da se radi na mnogo nivoa i mnogo mesta.  .Nismo bili u prilici da smišljamo najvažniji projekat. Imao sam veliku podršku mojih najbližih saradnika pre svega to je Milan Trifunović, potom Vlada Jerinić , Zoran Velimirović, ima ih jedna ekipa koja je prihvatila moj način rada . I zahvaljujući tome uradili smo blizu 60 km puteva i 25 km ulica sa mnogo kapitalnih objekata balona u Petnici, mnogo ambulanti, Dom na Taoru ,objekata Mesnih zajednica, spajanje Sindjelićeve i Knez Mihailove, otvaranje Mirka Obradovića, treća traka Uzun Mirkova, mnogo ulica i rekonstrukcija , ne mogu svih ni da se setim sada, mostovi , klizišta“.odgovorio je Jeremić.

image On kaže da je ponosan na sve što je uradjeno u svakom segmentu pominjući dečija igrališta, parkove, teren na Studentu , Jakova Nenadovića ulicu i mnoge druge projekte. Ipak kako sam kaže ostala je nezavršena Hala sportova što je po njegovom mišljenju bila stalna težnja Direkcije. „ Pa Hala je ostala. U saobraćaju smo sve veće probleme rešili, ostalo je samo nekoliko kružnih tokova koje nisam uspeo da uradim , ali ako budem u prilici u nekom budućem periodu insistiraću na tome . Posebno mi je žao što nismo uspeli da uradimo pešačku stazu pored reke Gradac i dve biciklističke staze do Petnice i do brane Rovni , ali nadam se da to u narednom periodu može da se uradi. Ostala je još mala sportska hala za odbojku i rukomet , ali to može sa manjim ulaganjima da se uradi. Nije to mnogo uradiće se to“, rekao je Jeremić.   

S.V.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.