Rvači valjevske Mladosti nastavili su niz odličnih rezultata

imageJunior Vuk Lekić bio je prvi u kategoriji do 96 kilograma, savladavši u finalu Aleksandra Pantelića iz Obrenovca, prošlogodišnjeg kadetskog prvaka Mediterana. Meč pun uzbuđenja i preokreta završen je pobedom mladog Valjevca rezultatom 12-10.

Stariji pioniri Bojan Đurđević (70kg) i Viktor Lukić (52kg) ovoga puta morali su se zadovoljiti drugim mestima, pošto su u finalima poraženi od iskusnijih protivnika.
Najmlađi valjevski takmičar, mlađi pionir Ognjen Pešić, u svom prvom takmičarskom nastupu osvojio je zlato, savladavši dvojicu predstavnika beogradske Crvene zvezde.
Valjevski rvači nastavljaju u žestokom takmičarskom ritmu, a ovog vikenda ih u Somboru očekuje Prvenstvo države za kadete u grčko – rimskom stilu. Istog dana, biće održano i Prvenstvo države za veterane, a očekuje se nastup i nekoga od starih valjevskih rvačkih asova.
Predrag Ružičić – Maniks, prošle godine je bio drugi u kategoriji do 76 kilograma, a ukoliko ne bude problema sa povredom, ove godine bi mogao i do šampionske titule, koja ujedno predstavlja pozivnicu za Svetsko prvenstvo veterana.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.