Pregovori za vikend, sednica 31.maja

imageOvog vikenda zvanično će se za pregovračkim stolom naći pregovarači iz SPS-a i SNS-a. I jedni i drugi navode da ne bi trebalo da bude nekih problema u pregovorima, a predsednik Skupštine Mihailo Jokić konstitutivnu sednicu zakazao je za 31.maj.

Od izbora na ovamo očekivani pregovori izmedju SNS i SPS trebalo bi da počnu ovog vikenda. Za sada je poznato da će SPS predstavljati Dragan Jeremić, Milorad Ilić i Djordje Milićević dok će pregovrače u ime SNS-a odrediti Slobodan gvozdenović predsednik GO kome je SNS poverila mandat  da pregovore vodi.
Dok gradom struje brojne priče o tome ko su ljudi koji su rešenja, spekuliše funkcijama i imenima i sa jedne i sa druge strane , praktično će sve biti poznato onog trenutka kada koalicioni sporazum bude i potpisan. Potvrda i realizacija tog dogovora i potpisanog sporazuma biće potvrdjena na konstitutivnoj sednici koja je zakazana za 31.maj , a na kojoj će biti izabrani najpre skupštinski organi, verifikovani mandati odbornika i izabrano najuže gradsko rukovodstvo.
Za sada nijedna strana ne želi da zvanično govori o bilo kakvim uslovima osim o jednom, a to je dobrobit grada i gradjana .

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.