PK Valis na „Đurđevdanskom kupu“

imageNa međunarodnom plivačkom mitingu „Đurđevdanski kup“ koji je održan  u Kragujevcu učestvovao je i plivački klub „Valis“ sa šest plivača, predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.

Najbolje rezultate je ostvarila   Milica Ristić je bila najbolja u disciplini 200m mešovito sa novim ličnim rekordom 3:04,40  i u disciplini 100m leđno sa vremenom 1:18,47,  dok je u disciplini 100m slobodno takodje uz novi lični rekord (1:10,34) stigla do srebrne medalje. Anđela Trifunović  je bila najbolja u disciplini 100m slobodno, isplivavši novi lični rekord u vremenu 1:06,14 i u disciplini 100m delfin sa vremenom 1:24,93. Filip Puce je u disciplini 200m mešovito bio prvi sa vremenom 3:03,56. Pavic Nevena je osvojila bronzu u disciplini 50m prsno sa vremenom 55,31, dok je Vicic Tamara do bronze stigla u disciplini 50m prsno u vremenu 53,29 sekundi. 
„Zadovoljni smo nastupom plivača, stariji plivači su potvrdili svoj kvalitet i zadovoljavajući nivo forme za ovaj deo sezone, dok su mlađi takmičari prijatno iznenadili osvojenim medaljama i dobrim nastupom, posebno pohvaljujemo Juliju Teovanović, koja je napravila najveći pomak u ispilivanim rezultatima u odnosu na dosadašnje, dva četvrta mesta ukazuju na njen potencijal. Naši plivači će sledeče nedelje predstavljati Valjevo i svoje škole na školskim olimpijskim igrama u Nišu,  a zatim u subotu nastupamo na  međunarodnom mitingu u Kruševcu“, kaže trener Branislav Kovačević

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.