Donacije Crvenom krstu Valjevo

imageU okviru donacije kompanije Carnex Narodnim kuhinjama , kuhinja u Valjevu dobiće ukupno 4 500 njihovih proizvoda . Valjevo je na prvom mestu medju gradovima koje očekuje donacija, a škole se ponovo mogu nadati sportskoj opremi.

Valjevski Crveni krst smatra se jednom od tri najbolje organizacije u Srbiji što je i bio jedan od kriterijuma za dobijanje donacije za uslugu Narodne kuhinje. U ovoj organizaciji kažu da će donacijom kuhinja dobiti 2000 pašteta, 2000 mesnih narezaka i 500 konzervi gotovih jela.“Zahvalni smo na ovoj donaciji kao i na svakoj koju osgtvarimo u toku godine i od toga punu korist imaju naši korisnici. Donacije se ne odnose uvek samo na namirnice za Narodnu kuhinju već i na mnoge druge stvari . takva je recimo bila donacija prošle godine u vissini od 119 000 evra za sposrtsko opremanje valjevskih škola“, kaže sekretar CK valjevo Miroslav Djukić.

Prošle godine u saradnji sa CK Srbije , kompanijom Koka-kola, sve valjevske škole pa čak i isturena odeljenja matičnih škola dobile su školsku sportsku opremu. „Prošle godine izuzetak je bila jedino Druga škola koja je tada renovirala salu , ali će zato ove godine kada nas očekuje još jedna donacija sportske opreme ova škoola biti prva na spisku i dobiće i golove i koševe , sve što je Sali potrebno“, kaže Djukić koji nije mogao da precizira još uvek kolika ćee visina donacije biti ove godine .
U prošloj godini škole su dobile sve sportske rekvizite uključujući i prepone za atletiku, stolove za stoni tenis dok je u okviru ove akije podeljeno stotine lopti za sve sportove.

S.V. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.