ATP na kros triatlonu u Kragujevcu

imageNa prvenstvu Srbije u kros triatlonu, koji je održan u Kragujevcu, u Šumaricama, nastupila je šestočlana ekipa triatlon kluba“ATP“, predvođena trenerom Branislavom Kovačevićem.

Najbolji rezultat ostvario je Borisav Đurić koji je u svojoj kategoriji najmlađih učesnika postao prvak Srbije. Aleksa Dragojlović je u konkurenciji kadete stigao do drugog mesta, dok je Anđelka Božić u konkurenciji kadetkinja bila treća.

Danilo Rajević je diskvalifikovan zbog tehničke greške i pored toga je uspeo da savlada tehnički veoma zahtevnu biciklističku kros stazu. Usled problema sa biciklima u tom segmentu takmičenja odustali su Slavica Božić i Filip Puce, ostavši bez plasmana.

Ovog vikenda smo nastupili na prvenstvu Srbije u kros triatlonu, nismo imali velika očekivanja jer ne treniramo u kros uslovima, međutim mladi takmičari su iznenadili i potvrdili svoj kvalitet. U jako teškim vremenskim uslovima, povremeno pri jakoj kiši, u prohladnoj jezerskoj vodi i izuzetno vlažnoj i blatnjavoj biciiklističkoj stazi kroz šumu su pokazali svoj potencijal. Zahvaljujemo se gospodinu Radu Đorđeviću i njegovom servisu za bicikle Modena, koji nam je pomogao da tehnički ispravni nastupimo na ovom prvenstvu, kaže trener triatlon kluba „ATP“ Branislav Kovačević.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.