Sportom do trojke

      Нема коментара на Sportom do trojke

imageDok traje izborna kampanja , pauzu od promocije političkog programa napravili su valjevski socijalisti koji su na terenu Studenta igrali košarku sa svima koji su bili raspoloženi da odmere snage. “ Oduvek smo bili opredeljeni za sport i mi smo za to da nam se deca bave sportom , a ne gradskim haustorima“, rekao je kandidat za gradonačelnika SPS-a Dragan Jeremić.

Na košarkaškom terenu Studenta ekipa u sastavu Vladimir Djokić, Dragan Jeremić i Djordje Milićević u crvenim dresovima sa brojem 3 igrala je košarku sa svim raspoloženim Valjevcima. Na terenu su se smenjivale ekipe od kojih su neke bile uspešnije od ove trojke , a novinarima je Jeremić nakon jedne od utakmica rekao: “ Nije sve politika i politički program. U protekle četiri godine uredili smo brojnesportske terene i pokazali da smo oni koji podržavaju razvioj sporta u Valjevu. Mladi su naša budućnost i stalo nam je da budu okrenuti više sportu jert tako ćem,o ih udaljiti od svih devijantnih pojava u ovom društvu. Ove utakmice smo igrali da pokažemo da mnogo toga ima važnijeg od političkih govora , a na prvom mestu to je sport medju mladima“.

image Jeremić je priznao da su neke od utakmica izgubili uz komentar da „na mladima svet ostaje“ i podsećanje da je grad u ovoj godini opredelio 154 miliona dinara što za sportsku infrastrukturu , što za finansiranje sporstkih klubova i sportske manifestacije.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.