Sedam medalja za valjevske rvače

imageRvači Mladosti na Prvenstvu centralne Srbije u Mladenovcu za seniore, kadete i starije pionire osvojili su sedam medalja u sve tri uzrasne kategorije.

Kod seniora Darko Pantelić je bio drugi u kategoriji do 75 kilograma, dok je Luka Pavlović bio treći u istoj kategoriji. Koban za oba valjevska rvača bio je Aleksandar Maksimović, drugi sa ovogodišnjeg Prvenstva Evrope, koji je Pavlovića pobedio u polufinalu, a Pantelića zaustavio u finalnom meču.

U kadetskom uzrastu Mijat Lukić (-69kg), Lazar Gavrilović (-100kg) i Strahinja Đermanović (-85kg) bili su drugi, dok je prvi u svojoj kategoriji (-76kg) bio Ilija Lazarević, savladavši u finalnom meču domaćeg takmičara Pitulića, u uzbudljivom meču punog takmičarskog naboja.

Od najmlađih valjevskih rvača, stariji pionir Luka Ranisavljević je bio treći u kategoriji do 46 kilograma, a nastupili su još i Bojan Andrić u istoj kategoriji, i Lazar Milisavljević u kategoriji do 56 kilograma, ali su im izmakle medalje, te su se morali zadovoljiti petim mestima.

Ovog vikenda valjevske rvače očekuje nastup na Prvenstvu centralne Srbije u slobodnom stilu za juniore i starije pionire, koji će biti održano u Šapcu, a gde se očekuju novi uspesi naših takmičara.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.