Sajam zapošljavanja 8. aprila u Valjevu

imageNacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Valjevo Vas poziva na Sajam zapošljavanja, koji će biti održan 8.aprila 2016. godine, od 11 do 14 časova, u „Omni centru“ u Valjevu u okviru regionalnog sajma privrede SPREG.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na Sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dodele finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.
Svoje učešće na Sajmu prijavilo je 29 poslodavaca sa 270 iskazanih potreba(slobodnih radnih mesta). Traženi su radnici u proizvodnji, radnici u sportskoj infrastrukturi, radnici građevinske struke, radnici u ugostiteljstvu, prodavci, savetnici u osiguranju, komercijalisti, inženjeri građevine, inženjeri mašinstva, inženjeri elektrotehnike, šivači, varioci, radnici mašinske struke i drugi. Poslodavci su iskazali potrebu za upošljavanjem lica svih stepena stručnosti i obrazovnih profila, osim zanimanja iz oblasti prosvete.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.