Pobednici Festivala studentskih radova VIPOS-a

image „Unapređenje selekcije kandidata u preduzeću Bosis“, stručni rad Bojane Bogdanović, pobednik je 13-og Festivala studentskih radova kojim je obeležen Dan studenata na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija.

Rad studentkinje druge godine smera Poslovna ekonomija, čiji je mentor bio dr Milivoje Stanković, stručni žiri VIPOS-a proglasio je najboljim i nagradio ga sa 10.000 dinara. Sa 7.000 dinara nagrađen je drugoplasirani stručni rad Festivala, „Studentski informacioni servis“ čiji su autori studenti Lidija Toroman, Dobrica Savić i Ilija Matić, a mentor dr Ilja Stanišević. Treću nagradu od 5.000 dinara dobio je rad „Upravljanje odnosa sa kupcima na primeru Internet prodavnice“ studenata Aleksandre Pavlović i Andreja Lazarevića, kojima je mentor takođe bio dr Ilja Stanišević.
U stručnom delu Festivala 15 učesnika je predstavilo deset svojih radova iz svih oblasti koje se izučavaju u valjevskoj državnoj visokoj školi, a generalna ocena žirija je da je kvalitet svih radova i prezentovanja bio na visokom nivou.

image Festival Studentskih radova je u Studentskom klubu VIPOS-a imao i deo posvećen hobijima naših studenata, tokom kojeg su oni predstavili svoja umeća iz muzike, likovne umetnosti i umetničke fotografije, a najatraktivniji deo je bila prezentacija džudoa. Učesnici Festivala hobija nagrađeni su vrednim knjigama.

VIPOS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.