Ministarka Mihailović se izvinila novinarima

imagePres služba kabineta potpredsednice Vlade ministarke Zorane Mihailović uputila je izvinjenje valjevskim novinarima koji su juče nakon 45 minuta čekanja napustili park na Jadru jer se ministarka nije pojavila. Ministarka se izvinjava i zbog izostanka informacije o odlaganju dogadjaja.

Valjevski novinari, izuzev VTV, TV Marsh i Radio Valjeva juče su napustili park na Jadru u kome je za 11.15 bila najavljena poseta minisatrke Zorane Mihailović , nakon 45 minuta čekanja . Istovremeno valjevskim novinarima niko od prisutnih niti funkcionera niti aktivista nije prišao niti pružio informaciju o eventualnom pomeranju satnice posete.
Ovog prepodneva u redakcije valjevskih medija stiglo je zvanično izvinjenje ministarke Mihailović novinarima koji su napustili park na Jadru. U izvinjenju se navodi:
„Poštovane kolege,

Zbog dužeg zadržavanja sa radnicima koji rade na rehabilitaciji puteva u Aranđelovcu i Topoli, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstava, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović sa zakašnjenjem je došla u Valjevo, na događaj najavljen za 11,15 časova.

Imajući u vidu da je potpredsednica Vlade uvek dostupna medijima i da na vreme dolazi na događaje, izvinjavamo se svim kolegama koji su napustili park na Jadru zbog kašnjenja, kao i zbog izostanka informacije o odlaganju događaja i razlozima njenog kašnjenja.

Srdačan pozdrav,
Kabinet potpredsednice Vlade
Ministarstvo građevinarstva,
saobraćaja i infrastrukture
Pres služba“.

Zanimljivo je da se ministarka izvinila , ali ne i ovdašnji SNS.
S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.