Izbori 2016: „Svega nam je dosta“

imagePokret „Dosta je bilo“ pozvao je Valjevce da od 11 do 19 časova na Trgu Živojina Mišića kažu na koji način im je ova država uskratila prava kao gradjanima. „ Nije bitna partijska pripadnost već da nam kažu koje probleme oni imaju“, rekao je najavljujući akciju Djordje Petković PR ovog Pokreta.

„Dosta nam je više što država šansu daje podobnima , a ne sposobnima , da guši preduzetnike nametima umesto da saradjuje sa njima u ime zajedničkog napretka Takodje država i Gradska uprava umesto da olakšava dobijanje potrebnih dokumenata ona gradjane šalje kroz birokratske lavirinte . Imamo i želju i volju da razmontiramo ovaj nakaradni sistem. Ali sistem je nakon dugo godina defektan i potrebna nam je pomoć gradjana“ , rekao je Petković.
Pokret „Dosta je bilo“ zato je pozvao sve gradjane da od 11 do 19 sati na Trgu Živojina Mišića ukažu na propuste koji postoje i svoje probleme kako bi ih kako kažu oni ispravili . Podjednako kao i gradjane Pokret je pozvao i novinare da iskažu svoje probleme.
Akcija nosi naziv „Svega nam je dosta“.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.