Vučić ipak u Valjevu

imageIako je i sam na sednici Skupštine svoj dolazak najavio tek za april, premijer Aleksandar Vučić u Valjevo bi prema novim najavama trebao da stigne ranije već 20.marta na Dan grada Valjeva.Ukoliko se ova poseta realizuje biće ovo prva poseta premijera Valjevu za četiri godine koliko je na ovoj funkciji.

Premijer Aleksandar Vučić u Valjevo bi prema novim najavama mogao doći 20. marta , ali ne kao gost povodom Dana grada već se njegov dolazak , po najavama vezuje za fabriku „Krušik“. Pored „Krušika premijer bi trebao da poseti i Medicinsku školu gde će biti potpisan ugovor o rekonstrukciji škole za koji je sredstva opredelila Kancelarija za zajednička ulaganja . Kako je u medjuvremnu završena i ambulanta u Divcima, vrlo je moguće da tog dana bude upriličeno i otvaranje ambulante kome bi premijer takodje mogao prisustvovati.
Prremijer Aleksandar Vučić u Valjevo u protekle četiri godine nije dolazio , čak ni za republičku kampanju 2014.god, ali ni za ni nakon poplave koja je Valjevo zadesila te godine. Prremijer je zato dolazio do Koceljeve na otvaranje manjeg mosta , ali i do Mionice za vanredne lokalne izbore.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.