„Valjevska trka trokolica“

imageU nedelju 27.marta 2016.godine, održava se „Valjevska trka trokolica“ u organizaciji Grada Valjeva (nosilac org.), Sportskog saveza Valjeva i KES“Ikstrim femili 014“ (teh.organizacija). „Valjevska trka trokolica“ je manifestacija je od značaja za grad Valjevo koja se organizuje po prvi put u našem gradu.

Trka se izvodi u vidu više revijalnih spuštanja niz ulicu Poparski put sa startom kod prodavnice „Europrom“ iznad restorana „Paviljon“ i ciljem kod ulaza u spomen park Stevan Filipović pre kaldrmisanog dela ulice. ( početak u 13,oo časova, završetak u 15,oo časova). U obezbeđivanju i realizaciji događaja učestvovaće patrola Komunalne policije Valjevo i volonteri. Skup pre voženja u zatvorenoj ulici Poparski put planiran je skup kod restorana „Dukat“ i defile svih učesnika do Gradca desnom trakom uz pratnju patrolnih automobila SP.

Organizacioni odbor sa ciljem da unapredi rekreativne sportove i „sport za sve“ u skladu sa akcionim planom iz nacrta Program razvoja sporta grada Valjeva za period 2016.-2020.godina, ovakvim programom kao što je „Valjevska trka trokolica“ želi da oživi „duh“ starih vremena kada su se „stari“ Valjevci tredesetih godina spuštali bob-sankama niz ulice Užičku, Radničku i dr.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.