Uhapšeni dileri i razbojnik

imagePripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu su u zajedničkoj akciji, a po ovlašćenju Višeg javnog tužioca u Valjevu, uhapsili i odredili zadržavanje do 48 časova D. A. (1986) i A. O. (1976) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana osumnjičenog A. O., policija je pronašla 58,5 praškaste materije svetlo braon boje, za koju se osnovano sumnja da je heroin.D. A. se tereti da je od avgusta prošle do februara ove godine, u više navrata prodavao heroin licima sa područja Valjeva.Osumnjičeni će u zakonskom roku biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

**********
Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, pronađen je osumnjičeni za razbojništvo u Valjevu, neposredno nakon izvršenja krivičnog dela.
J. Đ. (1978) iz Valjeva se tereti da je uz pretnju nožem, od lica u parku otuđio izvesnu količinu novca.On je uhapšen i po nalogu osnovnog javnog tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.Osumnjičenom je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.