Novi parking

      Нема коментара на Novi parking

imageValjevo će uskoro dobiti još jedan parking. U toku su radovi na uglu Tešnjara i Milovana Glišića.U proteklom periodu uradjeno je 4000 kvadrata parkinga i trotoara.

Trenutno je u toku izvodjenje radova na parkingu na spajanju ulica Milovana Glišića i Tešnjara. Vrednost radovca je 4,4 miliona dinara , a biće uradjeno oko 400 kvadrata prostora. U proteklim godinama uradjeni su parkinzi u Kolubari II, Sindjelićevom bloku, Zbratimljenim gradovima, Nas. MIlivoja Bjelice, na Petom puku. „Ostaje nam još uvek problem sa parkingom preko puta suda jer imamo problem sa Krušikom koji nikako da rešimo. To je njihovo vlasništvo i mi smo podneli njima zahtev da nam dozvole da to asfaltiramo , ali odgovora još uvek nema . Čekamo da vidimo šta će oni reći . Tu ima šest stambenih zgrada, postoji projekat, ali oni već mesecima ne odgovaraju“, kaže Dragan Jeremić direktor gradske Direkcije.

image

Ovih dana trebalo bi da počne i asfaltiranje ulice MIlovana Glišića do Hadži Ruvimove ulice , a nakon toga i preostali deo ove ulice do spajanja sa Ulicom Marka Kraljevića koji je već ugovoren.
S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.