Nema kvoruma

      Нема коментара на Nema kvoruma

imageNajavljena sednica Skupštine ovog jutra nije održana zbog nedostatka kvoruma. Na sednici su se pojavile samo odborničke grupe DS-a i SPS-a,k tačnije 19 odbornika. Sednica je odložena do daljeg.

Sednica Skupštine grada koja je bila najavljena za danas praktično nije ni održana jer se na sednici nije pojavila većina odbornika pa u Sali nije ni bilo kvoruma za odlučivanje .
Vamedia saznaje da je razlog za nedolazak odbornika pretžno vladajuće većine , ali i naprednjaka, činjenica da sednica nije dobro pripremljena. „ Ustanovljen je niz propusta , manjkavosti i nedostataka u samoj pripremi sednice. S obzirom da imamo mnogo tačaka dnevnog reda ispravljanje tih grešaka dodatno bi oduzimalo vreme i izvesno novo štampanje materijala traži vreme, doneli smo odluku da sednice danas ne bude i da ona bude održana takodje u martu , ali za dvadesetak dana . Do tada će izvesno sve nepravilnosti biti otklonjene“, kažu u vladajućoj koaliciji .

Iako se očekivalo da današnjom sednicom, po odluci suda predsedava i Mihailo Jokić, Jokić se nije pojavio u skupštinskoj sali. Dužnost predsedavajućeg obavljao je dr Zoran Živković inače zamenik predsednika Skupštine.

Iako sednica nije ni bila otvorena odbornik Ljubomir Bradić se našao za govornicom tražeći da sednica počne tačno na vreme i praktično za govornicom imao izlaganje , a da sednica nije ni počela .

Na sednicu su revnosno došli načelnici Uprave, direktori ustanova čiji su programi bili na dnevnom redu današnjeg zasedanja. Sama sednica nije stigla dalje od prozivke kojom je potvrdjeno da nema dovoljnog broja odbornika.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.