Lučić tražio zaštitu zbog pretnji

imageGlavni i odgovorni urednik TVA Plus Predrag Lučić obratio se policiji nakon što je, kako kaže , njemu i vlasniku televizije pretio predsednik GO SNS-a u Valjevu Slobodan Gvozdenović.Lučić će pored policije zaštitu zatražiti i od novinarskih Udruženja.

Lučić kaže da se incident dogodio na radnom zadatku prilikom praćenja posete ministra Velimira Ilića na mostu u Veselinovićima .“Došli smo malo ranije na Veselinovića most da bi sačekali ministra Ilića. U jednom trenutku iz crnog džipa je izašao Slobodan Gvozdenović, koji je bio u pratnji aktivista SNS i sve prisutne je pozdravio nacističkim pozdravom ’Hajl“. Onda se okrenuo prema meni i rekao: J…. vam majku svima. I tvom gazdi Krstiću, koji je kriminalac i dalje zida mostove, umesto da je u zatvoru. Kad vas Darko Glišić bude stavio u kočanjku, videćete vi! Ja pretpostavljam da je to mlin za mlevenje kukuraza. Kada sam ga pitao da li se te pretnje odnose i na našu televiziju, on je odgovorio potvrdno“, ispričao je Lučić kolegama koje su pristizale.
Zbog ovog incidenta Lučić se obratio policiji gde je dao izjavu i zatražio zaštitu . Kako kaže on ne beži od poligrafskog testiranja i u policije je naveo svedoke ovog dodgadjaja.
Pored zaštite koju traži od policije Lučić će se obratiti i novinarskim Udruženjima.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.