DS: Jedan čovek srušio vladajuću koaliciju

imageDS najoštrije je osudila oduku vladajuće koalcije da danas ne održi sednicu Skupštine. „Dr Djukanović je zaslužio to zvanje počasni grradjanin i mi ćemo kad god sednica bude održana glasati za taj predlog“, poručile demokrate .

Odbornik DS-a Slobodan Pavlović kaže da su  njihovi odbornici bili iznenadjeni videvši praznu salu. „ Mi smo došli na redovnu sednicu , ali videli ste i sami sala je bila prazna . Njima je kamen spoticanja dr Boško Djukanović , a mi u Valjevu nemamo znalajniju i zaslužniju ličnost. Nema čoveka koji mu se obratio a da mu on nije pomogao. Ko god je iz Valjeva pokucao na njegova vrata on ih je otvorio. Zar je moguće da je jedna tačka toliko bitna da poništi svih 60 tačaka dnevnog reda“, pita Pavlović.
Član GO DS-a Željko Djukić novinare je informisao da je DS došao do posebno važnih informacija .  „Mi smo dobili informaciju iz ove haos koalicije da ih je sinoć nazavo predsednik SPS-a Ivica Dačić i tražio da se ova tačka skine sa dnevnog reda. Toliko o tome da će oni biti nezavisni u donošenju odluka vezanih za grad. Nije jasno kako će neka preduzeća i ustanove biti finansirane u narednih šest meseci“, rekao je Djukić neotkrivajući svoje izvore.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.