SNS u pregovorima o predizbornoj koaliciji

imageIzborne radnje u valjevskom SNS-u počele su još tokom prošlog leta po instrukcijama Izvršnog odbora partije. Predsednik GO SNS Slobodan Gvozdenović za Vamediu kaže da se trenutno razgovra o predizbornoj koaliciji.

SNS je u Valjevu oformila Izborni štab još u toku prošle godine i iza šefa Izbornog štaba izabrala narodnog poslanika i predsednika GO Slobodana Gvozdenovića koji za Vamediu kaže da predizborne radnje uveliko teku. „ Izborni štab već mesec dana vrlo aktivno radi i sledeći instrukcije Izvršnog odbora naše stranke već smo 90 % nekih poslova koji prethode početku kampanje i završili. Očekujem da i preostalo uskoro bude pripremljeno i da zaista spremni udjemo u kampanju“, kaže Gvozdenović.
Po njegovim rečima u toku su pregovori oko predizbornih koalicija , a gotovo izvesno partneri na lokalnim izborima biće oni koji su potpisali koalicione sporazume na nivou Republike. Najnovija promena na nivou Republike jeste odluka PUPS-a da na naredne izbore za razliku od prethodnih godina kada je bio koalicioni partner SPS-a izadje sada sa SNS-om. „ Razgovaramo i sa njima i očekujem da će finalizacija tih dogovora uslediti najviše za dve nedelje. Tada ćemo naravno saopštiti imena svih koalicionih partnera na lokalu i intenzivirati naše odnose sa javnošću“, kaže Gvozdenović.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.