Zbog tehničkih problema komentari obustavljeni do daljeg

imageKako se veliki broj korisnika sajta Vamedia za dane proteklih praznika žalio da komentari koje su uputili nisu prošli , proverom je ustanovljeno da je došlo do tehničke greške. Do otklanjanja ovog problema i utvrdjivanja uzroka zbog koga je do njega došlo, a u nameri da svi dobiju pravo komentarisanja bez razlike, isti će do daljeg biti obustavljeni.Po ponovnom osposobljanjanju ove opcije bićete odmah obavešteni.

Korisnici Vamedie postavili su niz pitanja vezanih za tzv prohodnost komentara na ovom portalu zbog čega je u tehničkoj kontroli ustanovljeno da brojni komentari zapravo nisu dostavljeni administratoru. Uredništvo Vamedie stoga je donelo odluku o najpre hitnom otklanjanju uzroka ovog problema i potom da do daljeg tačnije do rešenja ovog problema komentari budu obustavljeni. Kako se u proveri pokazalo da neki komentari pristižu , a neki ne , kako bismo izbegli nezadovoljstvo ili stav da su komentari višestruko cenzurisani , onih čiji komentar nije pristigao , doneta je odluka da do daljeg nijedan komentar ne bude procesuiran s obzirom da su svi korisnici sajta i komentatori u ravnopravnom položaju.
Vamedia nema nameru potpunog ukidanja komentara niti bilo kakve cenzure mimo pravila o komentarisanju koja su jasno istaknuta na sajtu tako da podjednako žali što u narednom periodu ovaj oblik komunikacije , ali pre svega izažavanja Vašeg stava i mišljenja neće biti moguće realizovati kao što je to do sada bio slučaj .
Činjenice pokazuju da korisnici ovog portala opciju komentara vrlo često koriste i za komunikaciju sa uredništvom odnosno naznačavaju koje bi to teme za njih bile interesantne ili ulažu protest zbog načina na koji je tema obradjena. Svaka na ovaj način pristigla informacija Vamediji je od veliki koristi.
Stoga Vas podsećamo da za dalju i uobičajenu komunikaciju putem koje možete ostaviti svoje predloge , sugestije ili postaviti pitanje koristite mejl adresu sajta : office@vamedia.info.
Inače sa samog portala u opciji kontakti možete odmah poslati mejl bez posebnog browsera.
U nadi da ćemo vrlo brzo ponovo osposobiti opciju komentara Vamedia apeluje na strpljenje i razumevanje .
Ne zaboravite da Vamedia izmedju ostalog posluje na osnovu nekoliko principa :
Mi volimo naš posao
Ne dopuštamo cenzuru
Dopuštamo kritiku i različitosti
I Vi se ovde pitate 🙂

Vaša Vamedia

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.