U toku noći izvezeno 70 kamiona snega iz grada

imageNoćas u Valjevu udruženom akcijom JKP „Vidrak“ i „Vodovod“ centralne gradske ulice su očišćene i iz njih iznet sneg. Oko 70 kamiona snega izneto iz Valjeva u toku noći.

Fascinantna akcija komunalnih preduzeća Valjeva odvijala se u toku noći na gradskim ulicama. “ Iznosili smo sneg iz ulica Vuka Karadžića, do Valde Danilovića pa smo u Karadjordjevu ušli iz Sindjelićeve pa ponovo do Vlade Danilovića . „Vodovod“ je čistio Knez Miloševu ulicu i oni će i danas nastaviti tu akciju. U jednoj turi je izlazilo po šest kamiona iz grada“, kaže Djordje MIlanović direktor „Vidraka“ .
Odlukom ovog preduzeća parking u Valjevu se neće naplaćivati do ponedeljka , a posebno je očišćen i plato ispred Hrama zbog božićnih praznika. “ Problem su nam predstavljala parkirana vozila , ali smo nekako uspevali da to očistimo. Hvala zaista svim ljudima koji su radili cele noći jer neki od njih su imali smenu i juče do 18 sati pa su se vratuili na posao od 22 sata“, kaže Milanović.

image U toku noći direktor Direkcije Dragan Jeremić je izjavio daje u redovnoj kontroli ulica ustanovljeno da su glavne ulice solidno ociscene, problemi na raskrsnicama sa naslagama snega ce biti nocas reseni. Radnička , Knez Miloševa, Braće Nedić, Save Vujanovića Milivoja Radosavljevića, Užički put očičćeni. „Marka Kraljevića i Poparski put dao sam nalog za ponovno čišćenje.Ulice u drugom prioritetu imaju snega ali su sve prohodne, kao i treci prioritet, “ rekao je noćas Jeremić.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.