Svetosavska trka 2016

imageDanas će sa početkom u 12 sati biti održana tradicionalna Svetosavska trka u organizaciji Atletskog kluba „Metalac“ a pod pokroviteljstvom Grada i Eparhije valjevske. Start trke u 12 sati na Gradskom trgu. Saobraćaj će zbog Svetosavske atletske trke biti zatvoren u Karađorđevoj i drugim centralnim ulicama u periodu od 11.30 do 14.30 časova.

Na Gradskom trgu sa početkom u 12 sati startovaće tradicionaln Svetosavska atltska trka na kojoj tradicionalno učestvuju učenici od prvog razreda Osnovnih škola do četvrtog razreda Srednjih škola. Značajno mesto u ovoj trci učešćem zauzimaju juniori, seniori i veterani preko 40 godina, ali i pripaqdnici Vojske Srbije i MUP-a.
Svi učesnici trke dužni su da imaju zdravstvene preglede i trče na sopstvenu odgovornost ili odgovornost škola. Propozicijama takmičenja predvidjeno e da učenici osnovnih kola startuju sa startnim listićima, juniori i juniorke, seniori i seniorke sa startnim brojvima. Pripadnici vojske i policije trče u svojim uniformama.
Za sve takmičare obezbedjene su nagrade diplome i medalje od 1. do 3. mesta kao i nagrade sponzora . Za seniore i seniorke obezbedjene su novčane nagrade.
Start i cilj trke je na ulazu u Gradski trg i trči se kružno gradskim ulicama zbog čega će centralne ulice u periodu od 11.30 do 14.30 časova biti zatvorene za saobraćaj

S.V..

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.