15 godina „Andjela čuvara”

imageUdruženje „Andjeli čuvari“ obeležilo je 15 godina postojanja . „ Nastavićemo da vredno radimo i u narednim godinama“, poručila je Vesna Lazić osnivač Udruženja.

Udruženje „Andjeli čuvari“ u proteklih 15 godina izgradilo je imidž i ostalo prepoznatljivo kao humanitarno Udruženje koje se pre svega bavi radom sa decom kojih trenutno u Udruženju ima 115.
Kada je pre petnaest godina ovo Udruženje počelo sa radom imalo je samo sedmoro dece sa kojima je predano radilo. Obdanište, kreativna radionica Pinokio i pomoć deci iz svih ranjivih kategorija bili su okosnica ovog rada. Interesantno je da je ovo udruženje u svakoj od pomenutih oblasti postiglo uspeh u radu. Kreativna radionica Pinokio najpoznatija je po svojim pozorišnim predstvama sa kojjima je osvojilo niz nagrada na takmičenjima i festivalima širom Srbije. „ Posebno smo ponosni na sve humanitarne acije koje smo u proteklim godinama ostvarili , a bilo ih je mnogo i pre svega smo zahvalni našim donatorima koji se odazivaju na pozive da zajedno pomognemo deci. Nekada ih je bilo mnogo više , ali i sada ima onih koji prepoznaju naš rad i interes dece kojoj pomožemo. Zahvalna sam im na tome“, rekla je Lazićeva posebno ističući donacije humanitarnih organizacija iz Švedske , Francuske i SAD, ali ne zaboravljajući i sve valjevske firme i pojeince koji su pokazali ozbiljnu volju za saradnjom. Upravo na svečanosti koja je povodom jubileja priredjena u Muzičkoj školi podeljeno je preko 100 zahvalnica .

image Pored brze reakcije nakon poplave u Valjevu , ovo Udruženje postalo je Valjevu prepoznatljivo i poznato po Novogodišnjoj bajci u okviru koje je za ovu Novu godinu podeljeno 870 paketića deci iz socijalno ugroženih porodica i drugih ranjivih kategorija.

Vamedia je ponosna na dugogodišnju saradnju sa Udruženjem i uz želju da i u narednih 115 godina budete sinonim za humanost i brigu o deci , čestitamo jubilej.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.