Znakovi I stajališta

imageU gradu postavljena nova autobuska stajališta , ali I nove info table .Pored reke Gradac postavljene dve pečurke sa klupama .

Kako je I najavljeno ovih dana na četiri lokacije uradjena su I postavljena nova autobuska stajališta .” Postavljene su dve pečurke na prostoru pored reke Gradac kod Europroma jer se pokazalo da mnogo gradjana u toku letnjih meseci upravo boravi na tom prostoru
Sledeće godine realizovaćemo postavljanje pet odmorišta pored reke o kojima smo već govorili I na čijim će stolovima biti pripovetke Milovana Glišića”, kaže direktor Direkcije Dragan Jeremić.

image Direkcija je nastavila ovih dana akciju postavljanja info tabli po gradu pa su nove table postavlejne na Poparama i na svim putnim pravcima iz Valjeva.
U samom centru grada kod spomenika Seči knezova I kod Robne kuće postavljeni su putokazi na kome su označeni pravci pre svega vezani za institucije kuture u gradu , ali I kako Jeremić objašnjava jedan simboličkog značenja u smislu povezivanja Valjeva I sveta.
“Stigle su I nove djubrijere I njima ćemo zameniti stare koje su propale , a u nekim ulicama ćemo ih prvi put postavljati”, kaže Jeremić.

image S.V.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.