Coca-Cola humanitarni karavan

imageHumanitarni Coca-Cola karavan ove godine posećuje 10 gradova u Srbiji i na svom putu prikupljaće knjige koje će biti donirane domovima za decu bez roditelja širom zemlje. Danas u Valjevu.

U partnerstvu i uz odobrenje Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kompanija Coca-Cola je već preuredila zajedničke prostorije u domovima stvarajući kutak gde deca mogu da se druže, čitaju, igraju i rastu. U svakoj od preuređenih prostorija nalaze se i police za knjige koje će biti popunjene knjigama sakupljenim tokom karavana i uz svesrdnu podršku partnera, izdavačke kuće „Laguna“ i kompanija „Canon“ i „DexyCo“.

Karavan, koji je na put krenuo 15. decembra, pristiže u vaš grad 20. decembra! Knjige sakupljenje u Valjevu biće distribuirane Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Beograd, i Zavodu za vaspitanje dece i omladine u Beogradu. Na parkingu ispred Opštine, program počinje u 17 časova dečijom predstavom, a nastavlja se druženjem sa mladim YouTube zvezdama, koncertom finalista X Faktora i slikanjem sa Deda Mrazom koji će mališane koji donesu knjige obradovati simboličnim poklonima.

Svi građani koji žele da daju svoju podršku ovoj akciji i prenesu duh radosti, optimizma i novogodišnje čarolije na što veći broj dece u domovima pozvani su da zajedno sa svojim porodicama posete karavan, donesu knjige i druže se sa Deda Mrazom.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.