Čestitka gradonačelnika povodom katoličkog Božića

imagePovodom velikog hrišćanskog praznika Božića koji pripadnici katoličke veroispovesti slave danas, gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić je uputio čestitku Don Antunu Kragolu, župniku Rimokatoličke Župe Svete Obitelji u Valjevu.

„Grad Valjevo, svojim sugrađanima koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru, upućuje čestitke i najlepše želje za uspeh, zdravlje i svako dobro. Samo složni možemo prevazići sve izazove koje nosi vreme pred nama, a dani praznika su pravi trenutak da analiziramo uzajamne odnose. Gledajući u godinu koja je za nama, sa ponosom možemo reći da je 2015. godina obilovala dobrom saradnjom i vrednim rezultatima, na koje smo svi ponosni! Rimokatolička Župa Svete Obitelji u Valjevu i Grad Valjevo u 2016. godini imaju dobar temelj za nastavak uspešne saradnje na brojnim projektima koji služe da unaprede položaj naših sugrađana.
U ime grada Valjeva i u svoje lično ime, svim vernicima u Valjevu koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru i Vama lično, upućujem iskrene čestitke”, poručio je gradonačelnik Valjeva.

Odsek za informisanje i protokol
Grad Valjevo

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.