Postoji zainteresovani zakupac za ski stazu

image Novi oglas za davanje u zakup ski staze na Divčibarama biće ponovo objavljen danas. Kako se nezvanično može čuti u Gradskoj upravi , zakupac je pronadjen.

Kako se na postojeći oglas o davanju u zakup ski staze na Divčibarama niko nije javio postavljeno je pitanje stavljanja u funkciju ove ski staze za narednu ski sezonu. Vamedia nezvanično saznaje u Gradskoj upravi da grad najpre neće odustati od ideje davanja u zakup staze ,a potom i da će oglas biti ponovljen . U više navrata do sada postavljalo se i pitanje vrednosti ski staze , uslova pod kojima se izdaje pa i obaveza budućeg zakupca. Izvor Vamedie tvrdi da s eu oglasu ništa neće menjati , ali i da postoji zainteresovani zakupac upravo pod uslovima koji su dati.
Grad Valjevo je u više navrata do sada obaveštavao javnost da sredstva za stavljanje u funkciju ove ski staze za sada ne postoje , ali i da grad generalno nema novca za potrebna ulaganja.
Kako navodi izvor Vamedie i ranije je bilo razgovora sa potencijalnim zakupcima , ali su oni tražili uslove koje grad nije mogao da ispuni . Da li će novi potencijalni zakupac ostati pri svojoj iskazanoj nameri, ostaje da se vidi?
Inače Grad Valjevo ski stazu izdaje u zakup za jedna dinar uz obavezna oglasom precizirana ulaganja u visini od 360 000 evra.
S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.