Uspešan start nove takmičarske sezone

imageU subotu 03.oktobra, u Banji Koviljači je održan prvi međunarodni karate turnir “KUP ŠAMPIONA” u organizaciji karate luba “Šampioni” i Karate Federacije Srbije. Turnir je bio odlično organizovan i učešće je uzelo 30 klubova iz Srbije i BiH.

Najmlađi takmičari karate kluba “014 Valjevo” su imali više nego zapažen takmičarski nastup osvojivši ukupno 11 medalja i to 2 zlatne i 9 bronzanih.
Najsjajnijim odličjem su se okitili poletarka Andrea Krstić i u konkurenciji nada u izvođenju kata u A klasi Nikolina Đurić. Bronzane medalje i treća mesta pripala su kata timu muških nada (Timotić, Jovanović i Marković). U pojedinačnoj konkurenciji u izvođenju kata treća mesta još su osvojili Nikolina Đurić u apsolutnom nivou, kao i Danilo Drajić, Anđela Živanović, Luka Jerinić, Sara Bojić, Đorđe Jovanović, Miloš Marković i Ivan Timotić.
Na turnitu pravdu je delio i sudija iz našeg kluba Milenko Lukić koji je ocenjen najvišim ocenama za svoj rad.
Stručni štab “014 Valjevo” koji čine treneri Predrag Branković, Milan Lepojević, Čeda Bajkin i Milenko Lukić zadovoljan je postignutim rezultatima i očekuje sa velikim optimizmom nastavak sezone i zvanična prvenstva koja će seuskoro održati.”Ove godine registrovali smo 40 takmičara i očekujemo da zablistaju neki novi talentovani klinci sa kojima ozbiljno radimo na treninzima”.
Naredne subote takmičari kk “014 Valjevo” će nastupiti na Kupu Uže Srbije za poletarce, pionire i nade koji će se održati u Čačku.
KK “014 Valjevo” i ove godine u saradnji sa gradom Valjevom organizuje besplatnu karate školu u o.š. “Nada Purić”. Sva zainteresovana deca koja žele da pohađaju besplatnu školu karatea mogu se javiti svakog utorka i četvrtka od 20h u velikoj sali četvrte osnovne škole i zajedno sa nama učiti ovu drevnu istočnjačku borilačku veštinu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.