Uskoro radovi u Petnici

imageBalon u Petnici najverovatnije će biti podignut početkom decembra meseca nakon što budu završeni svi predvidjeni radovi na termo i hidroizolaciji.

Po informacijama iz gradske Direkcije za urbanizam u narednih sedam dana trebalo bi da počnu radovi na hidroizolaciji dela tribina koje će se ponovo naći kao sastavni deo zatvorenog bazena. „ Predvidjeno je da bude uradjena najpre hidroizolacija tribina i mi već možemo da pristupimo nakon toga podizanju balona. Istovremeno očekujemo da posle hidroizolacije budu započeti radovi na termoizolaciji objekta u smislu termo-fasade, stolarije, krova. Nama je praktično potreban jedan dan da podignemo balon i ddva dana da napunimo bazen“, kaže direktor UFK „Valis“ Aleksandar Mijailović.

Zatvoreni bazen moći će od ove zime da koriste gradjani , a Mijailović kaže da su očekivanja da cena karte bude oko 200 dinara. „To je ipak odluka Upravnog odbora , ali realno sve skuplje od toga bilo bi u ovoj situaciji možda previše za gradjane. Za njih su predvidjeni popodnevni termini . Istovremeno održali smo sastanak sa školama u Valjevu i škole su pokazalče interesovanje da neke časove fizičkog održavaju u Petnici u bazenu. Za ovu godinu smo zakasnili , ali kako su profesori fizičkog rekli oni mogu da takvui aktivnost peredvide u programu za sledeću godinu.Tu se naravno postavlja i pitanje prevoza tako da se ta pitanja polako rešavaju“, kaže Mijailović.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.