Ponovo isečena šipka

imageTek što je u ponedeljak zavarena isečena šipka na ogradi na duplim trakama, nesavesni gradjanin je ponovo istu isekao. U Direkciji kažu da su slučaj predali policiji , a isečenu šipku će ponovo zameniti.

Na insistiranje valjevske javnosti u cilju bezbednosti na duplim trakama pre mesec dana završeno je postavljanje zaštitne ograde u dužini od 369 metara kako bi se sprečilo pretrčavanje vrlo prometne ulice i neželjene posledice. Koliko krajem prošle nedelje nesavesni gradjanin je bonsekom isekao jednu od šipki napravivši prostor da se kroz ogradu može provući. U ponedeljak je zavarena nova šipka , a već koliko juče osoba sa bonsekom se vratila i ponovo isekla ogradu. “ Mi ćemo ponovo zavariti šipku tu gde joj je i mesto. Slučaj smo predali policiji jer postoji sumnja ko je lice za koje mislimo da je to uradilo. U najvećoj meri tu se provlače deca jer sama širina nije velika već krupnijoj osobi nije tako lako da se provuče. Taj ko to radi o deci ne razmišlja , ali mi kao grad moramo o njima misliti. Zavarićemo svaku koju dok ne otkrijemo ko je neko iseče „, kaže Milan Trifunović pomoćnik direktora gradske Direkcije za tehnička pitanja.
Trifunović navodi da pojedinačna vrednost šipke i rad nisu mnogo skupi , ali su to svakako sredstva koja se izdvajaju iz budžeta grada.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.