Isekli zaštitnu ogradu

imageMesec dana nakon što je postavljena zaštitna ograda na duplim trakama nesavesni gradjanin je odsekao jednu od šipki kako bi omogućio provlačenje kroz ogradu. Iz Direkcije najavljuju da će u toku dana šipka ponovo biti postavljena.

Pre mesec dana završeno je postavljanje zaštitne ograde na duplim trakama na potezu od raskrsnice sa Uzun Mirkovom ulicom, pa skoro do raskrsnice sa Sinđelićevom ulicom u dužini od 369 metara. Namera grada bila je da se sačuvaju životi i spreči pretrčavanje preko izuzetno prometne saobračajnice .

image Ipak krajem nedelje za sada nepoznata osoba sa jedne strane je bonsekom odsekla jednu od šipki , a sa druge strane je odlomila kako bi napravila veću širinu izmedju njih i time omogućila verovatno prvenstveno sebi , a potom i drugim gradjanima , deci da se kroz taj deo ograde mogu provlačiti. „ Šta da kažemo na ovo? Mi smo tu ogradu postavili zbog bezbednosti svih gradajan i odraslih i dece , a vidite i sami šta se dešava. Izvodjač radova je takodje bio na tom mestu i dobili smo informaciju da je šipka odsečena sa jedne strane . To se nije moglo dogoditi slučajno. Neko je doneo bonsek i sekao , verovatno u toku noći kad je manje saobraćaja. Kontaktirali smo komunalnu policiju i oni su obišli taj deo ograde . Biće sprovedena istraga da vidimo ko je došao na ideju da takve stvari radi. Što se nas tiče još u toku dana nova šipka će biti postavljena“, kaže Dragan jeremić direktor Direkcije za urbanizam.
Ukoliko se pronadje počinilac ovog dela biće to očito i prilika da nova Odluka o komunlanom redu zaživi u punom obimu.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.