PFE

      Нема коментара на PFE

imageOd 11. do 18. septembra na programu je letnja škola primenjene fizike i elektronike. U pitanju je nadoknada ovog seminara koji je bio na programu u junu mesecu, ali je morao biti prekinut zbog problema u snabdevanju vodom.

Seminar je namenjen polaznicima koji ove godine prvi put učestvuju u radu programa primenjena fizika i elektronika i vežbovnog je tipa.
Cilj seminara je da polaznike pripremi za rad na samostalnim istraživačkim projektima, u čemu će se oni okušati narednog leta. Tu je praktičan rad u laboratoriji od izuzetnog značaja. Kroz rad u laboratoriji polaznici se upoznaju sa opremom i instrumentima, zatim sa obradom rezultata kao i pisanjem laboratorijskog izveštaja. Pre praktičnog rada polaznici će slušati odgovarajuća predavanja, o obradi rezultata merenja, o analognoj elektronici, o senzorima i aktuatorima, o mikrokontrolerima…, a firma Mikroelektronika, čiji inženjeri su i stručni saradnici na seminaru, je polaznicima sa interesantnim idejama pripremila mikrokontrolere na poklon.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.