Još nema odgovora ministarstva

imageJoš nema odgovora iz ministarstva niti presude Upravnog suda koje bi razrešile dileme oko naredne sednice Skupštine , tačnije njenog nastavka.Uprkos tome nastavak sednice biće održan sledeće nedelje.

Skupština grada zatražila je od ministarstva lokalne samouprave mišljenje po pitanjima koje su pojdeini odbornici postavljali , a u vezi zakonitosti vodjenja sednice od strane zamenika Jovana Lukića. U skupštinskim organima kažu da nema sumnje u činjenicu da li Lukić može da vodi sednicu jer mu to zakon i poslovnik dozvoljavaju , ali da su ipak zbog pojedinih odbornika želeli da imaju i zvanično potvrdjeno mišljenje. Već
ranije je razjašnjen status Slavice Cupać koja je želela da se vrati na mesto predsednika , a zvanično predsednik će biti poznat kada stigne presuda Upravnog suda koji je do sada vratio Mihaila Jokića na mesto predsednika , a potom ga po žalbi i sklonio sa tog mesta.
Kako ova sendica treba da donese i rebalns budžeta sve je jasnije da se ne može predugo čekati na pristizanje istih mišljenja pa će najverovatnije nastavak sdednice biti održan naredne nedelje.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.