Besplatna obuka iz elektronskog poslovanja za mala i srednja preduzeća

imageGrad Valjevo poziva predstavnike malih i srednjih preduzeća da učestvuju na besplatnoj radionici o elektronskom poslovanju koja će se održati u utorak, 22. septembra 2015. godine na Univerzitetu Singidunum (Železnička 5, Valjevo) sa početkom u 9.30 časova.

Malim i srednjim preduzećima biće predstavljene osnove elektronskog poslovanja i približen koncept elektronske trgovine, elektronskog poslovanja i digitalnih aplikacija koje se mogu iskoristiti kao inovativno sredstvo za povećanje konkurentnosti i sniženje troškova poslovanja.
Ova obuka organizuje se u okviru aktivnosti projekta „Razvoj elektronskog poslovanja“ koji finansira Evropska unija, a realizuje u saradnji sa Agencijom za regionalni razvoj opština kolubarskog okruga – ARROKO.
Učesnicima će se obratiti Aleksandar Vujić Subotić, Načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove grada Valjeva, Lešek Jakubovski, vođa projekta „Razvoj elektronskog poslovanja“ i Bojan Bošković, direktor Agencije za regionalni razvoj opština kolubarskog okruga. Trening će održati Siniša Begović, eskpert na projektu.

Grad Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.