„Valjevsko pivo“ na „Beer festu“ od 19-23.avgusta!

imagePosle učešća na jednomesečnom festivalu „Beer garden“ na Adi Ciganliji, gde je „Valjevsko pivo“ bilo dosta traženo, „Valjevska pivara“ će biti zastupljena i na beogradskom „Beer festu“, od 19. do 23. avgusta na Ušću!

 

Prvi put će se „Valjevsko pivo“ prodavati u reprezentativnom brendiranom prostoru od 250 kvadratnih metara, sa najmanje 10 točilica i u limenkama od pola litra. Tako se naša pivara izborila da, u izuzetnoj konkurenciji velikih pivara, poznatih brendova i čak 150 vrsta piva iz celog sveta, dobije odgovarajući tretman.

 

„Belgrade Beer Fest“ je po prosečnoj poseti najveći pivski festival u jugoistočnoj Evropi i najposećenija manifestacija u Srbiji. Za pet dana Festival poseti preko 500.000 ljudi, zahvaljujući besplatnom ulazu, bogatom muzičkom programu i širokoj ponudi domaćih i inostranih pivskih brendova. U muzičkom programu učestvovaće 30 izvođača i dva svetski poznata di-džeja, a neki od najpoznatijih bendova i muzičara su: Riblja čorba, Piloti, Galija, Vampiri, Neverne bebe, Kerber, Neno Belan, Darko Rundek, Zemlja gruva, Dejan Petrović big bend i drugi.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.