Uskoro gotova Letnja pozornica

imageOvogodišnje Tešnjarske večeri biće održane ponovo na Letnjoj pozornici. Nakon prošlogodišnje poplave ovih dana uredjenje pozornice se privodi kraju.

Ovih dana već se privode kraju radovi na ponovnom stavljanju u funkciju Letnje pozornice koja je u potpunosti bila oštećena nakon prošlogodišnje poplave . Radove izvodi preduzeće Erozija . „ Mi smo za sada izveli radove na tribinama koje su takodje bile oštećene i za tu namenu utrošeno je 450 000 dinara. Sanirali smo ih koliko je to bilo moguće kako bi bile bezbedne i spremen za korišćenje za predstojeće Tešnjarske večeri“, kaže direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Dragan Jeremić.
On napominje da je potrebna potpuna rekonstrukcija postojećih tribina , ali i da za takve radove grad trenutno nema novca. „ Preduzeće Srbija vode i Erozija nam zaista mnogo pomažu i dugujemo im veliku zahvalnost za sve što su uradili . Dogovoreno je da oni urade i 50 metara prostora ispod tribina kako bi i taj prostor bio bezbedan za sve posetioce“ , kaže Jeremić.

image

Tešnjarske večeri počinju 14. avgusta i radovi bi do tada trebalo da u potpunosti budu završeni. Na samoj letnjoj pozornici trenutno se radi priprema podloge za iscrtavanje gradskog grba.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.